Distrilog group

Distrilog Group


Distrilog werd in 1991 opgericht als een familiebedrijf en behoort in 2017 tot één van de snelste groeiende grote bedrijven in provincie Antwerpen én tot één van de grootste logistieke groep in de Benelux.

Distrilog focust op efficiëntie, duurzame oplossingen, flexibiliteit en transparantie.

Onze klanten kunnen rekenen op geïntegreerde logistieke diensten en een fijnmazig distributienetwerk, op sterke standaardformules en op maatwerk. Door transparante communicatie en de inzet van informatietechnologie wordt voortdurend gewerkt aan kwaliteitsverbetering, kostenbeheersing en operationele efficiëntie.

Wij zijn meer dan enkel warehousing, distributie en transport. Distrilog is een grote logistieke groep met het hart van een familiebedrijf.

Visit our website

Distrilog numbers

400+
Trucks
12.360
pallets processed per day
600+
Thousand m2 of storage space
1.850+
employees

Our jobs

Would you like to become a driver, warehouse employee, logistics or transport operator at Distrilog? We are always looking for motivated employees! Take a look around the vacancies.

Did you not find anything that completely suits you? Do not hesitate to apply spontaneously

All Vacancies

News

Our latest news articles

More news

Our locations

Below you will find an overview of all our locations. Distrilog has 10 different locations in 4 regions in Flanders. There is always a Distrilog location in your area!