Steun het goede doel met een warm kopje soep!

donderdag 6 december 2018

Dit jaar verkopen wij met het Feestcomité soep ten voordele van HET EEPOS. Dit mooie initiatief biedt residentiële of ambulante woonondersteuning aan personen met een mentale of meervoudige handicap. Met oog voor de individuele noden en wensen van de betrokkenen personen, wordt er voor elke cliënt gezocht naar een individuele ondersteuning op maat die aansluit bij zijn persoonlijke noden, wensen en mogelijkheden. Ze streven kwaliteit, professionaliteit en betrokkenheid na om de beste ondersteuning en zorg te bieden.

Van 12 december tot en met 20 december kan je tijdens de middagpauze of met de pauze van 17u30 één tas verse soep kopen in de refter van elk depot voor €1,5.

Je kan ook soep (per 1L) bestellen voor thuis. De afhaaldatum wordt per depot meegedeeld (periode van 17 december tot 20 december). De prijs voor 1L verse soep bedraagt €5. Indien je geen soep lust, kan je een wafelmix of truffels bestellen. De prijs bedraagt €5 per doos. De soep wordt vers gemaakt door Perron Geluk op basis van kippenbouillon.

Geef je bestelling ten laatste op 14 december door aan de personeelsdienst (personeelsdienst@distriog.be) of aan je verantwoordelijke.